Zsalúzia

 

ZsalúziaAz utóbbi időben a redőnyök mellett az egyik legkeresettebb külső árnyékolási technika a zsalúzia. A modern design modern külsőt kölcsönöz otthonának. A rozsdamentes anyagból készült elemei könnyen takaríthatóak és könnyen kezelhetőek, emellett ellenáll az időjárás viszontagságainak is.


Lamellái hosszú életűek, színtartóak, valamint UV álló lakkozással készülnek. A lamellák fényerő-átengedésének szabályozása a lamellák dőlésszögével változtatható. Mozgatása kurblis, illetve motoros vezérléssel történik. A zsalúzia megvédi otthonunkat az illetéktelen bámészkodó tekintetektől, emellett viszont a bent lévők könnyen kiláthatnak rajta és napfény is bejut a lakótérbe, javítva ezzel a komfortérzetet.


A lamellák a speciális anyaguknak és kiképzésüknek köszönhetően könnyedén ellenállnak nagyobb szélnek is.


A lamellák sínes vagy sodronyos megvezetéssel, a tokszerkezetek pedig különböző színre színterezett alumíniumból készülnek.

 

Régebbi épületekre szerelve a zsalúziát külső védőburkolattal és tokkal szereljük, amely felhúzott állapotban megvédi a lamellákat és az mögött esztétikusan elrejthető.

Új épületek tervezésénél érdemes a helyét előre megtervezni besüllyesztve a homlokfalba, amely utána vakolható is. 

 

Típusai:

Peremezett lamellákból álló

Permemezett zsalúziaSzilárdsága és szélállósága nagyobb, így szélesebb zsalúzia is készíthető belőle. A lamellák darabonként íveltek, így nagyobb szél hatására meghajolhatnak, de rugalmasságuknak köszönhetően utána sérülésmentesen visszanyerik eredeti alakjukat.

 

 


 
Peremezetlen lamellákból álló

Peremezetlen zsalúziaKisebb helyet igényelnek az „alakos” vagy a peremezett lamellákkal szemben. Kiváló elhelyezés abban az esetben, ha a toknak nem áll hely a rendelkezésére a nyílászáró felett. A zsalúziák felhúzható és billenthető lamellákkal is készíthetőek. Erős szél hatására az ellenállása kisebb, azonban lényegesen rugalmasabb is.

 


 

Előnyei: 

  • modern design
  • exkluzív megjelenés
  • könnyű és egyszerű megjelenés
  • nagy színválaszték
  • erős, szélálló szerkezet
  • korlátolt belátás
  • állítható fényáteresztés
  • tartós megoldás
  • motoros kivitelben is rendelhető (fali kapcsolóval vagy távirányítóval)

 

Keressen minket bizalommal!

 

2011 ÁrnyHouse árnyékolástechnika - Zsalúzia
Powered by Joomla 1.7 Templates