Szúnyogháló

 

SzúnyoghálóA szúnyogháló vagy rovarháló mára már szinte elengedhetetlen kelléke ablakainknak. 

Olcsó és láthatatlan megoldás a rovarok, szúnyogok megfékezésére, hogy bejuthassanak otthonunkba. Segítségével a legnagyobb melegben is rovarmentesen szellőztethetünk, sőt felkapcsolt lámpánál is élvezhetjük este a nyitott ablak örömeit. A rovarháló szinte bármilyen típusú és anyagú nyílászáróra felszerelhető, sőt redőnytokba is beépíthető. Kerete készülhet műanyag és alumínium profilból is. A háló műanyag bevonatú, erős, időtálló üvegszálas anyagból készül, mely sűrű szövésű, a szemnek szinte láthatatlan.Típusai: 

Fix keretben

Szúnyogháló fix keretbenA szúnyogháló szinte bármelyik már beszerelt ablakra felszerelhető. A profil lehet műanyag, illetve alumíniumból készült. A műanyagból készült profil lehet fehér és barna színű, az alumíniumból készültek pedig a RAL színskálának és a "renolit" fóliázásnak köszönhetően rengetek színben színtereztethetőek, az Ön igényének megfelelően.


Rögzítése külső csavarozással és rögzítőfülekkel történik, melynek előnye, hogy igény szerint leszerelhető a nyári hónapok elteltével.


 

Toló keretben

Szúnyogháló toló keretbenNagy felületű tolóajtókra és nyílászárókra ajánljuk tolókeretes/szerkezetes görgőkön könnyedén gördülő megoldásban. A keret anyaga alumínium, mely rengeteg színre színterezhető. A keret szélein kefék találhatóak, hogy meggátolják a rovarok bejutását.

 


 

Nyíló keretben

Szúnyogháló nyíló keretbenBejárati és nagyobb igénybevételű ajtókhoz tudjuk ajánlani, masszív, akár rugós zsanéros felfogatással. Gyerekek is könnyen tudják kezelni az egyszerűsége miatt. A keret anyaga alumínium, melyhez a RAL színválasztékból és a „renolit” fóliázásnak köszönhetően többféle szín is választható. 

  

 

 

  


 

 Elhúzható

Szúnyogháló elhúzható keretbenA szúnyogháló tokja az ajtó tokjába szerelhető, melyet jobbról balra, vagy balról jobbra visszaeresztető és kihúzható a tokjából egy kis fogantyú segítségével. A tok anyaga alumínium, rengeteg színválasztékkal a RAL színválasztékból ,illetve a „renolit” fóliázásból.

 


 

Lehúzható

Szúnyogháló lehúzható keretbenA rolós rovarháló az egyik legegyszerűbb kezelésű él legpraktikusabb megoldás. Felszerelhető akár tetőablakra, redőnytok alá és redőnytokba is. A kis fogantyúval könnyen le és fel mozdítható attól függően, hogy éppen van-e rá szükség, vagy esetleg nincs. A keret szerkezete alumínium, amely természetesen a kívánt színre színterezhető. A könnyű le- és felhúzást egy rugós szerkezet segíti. A tokban apró kefe biztosítja, hogy a rovarok a háló mellett se tudjanak bejutni az otthonába. A háló a tok aljába egy könnyű mozdulattal beakasztható és kiakasztható.


 

 A szúnyogháló/rovarháló előnyei:

  • rovarmentes lakás bármelyik évszakban
  • a szemnek szinte láthatatlan
  • könnyű és olcsó megoldás
  • tartós a jó minőségű anyagoknak köszönhetően
  • házi kedvenceit is meggátolja az esetleges szökés lehetőségében (kutya, macska, papagáj)

 

Keressen minket bizalommal!

 

2011 ÁrnyHouse árnyékolástechnika - Szúnyogháló
Powered by Joomla 1.7 Templates