Szalagfüggöny

 

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny általában közintézmények, bankfiókok, irodák és bemutatótermek árnyékolására használták, azonban rengetek színválasztéknak, anyagmintának és alkalmazkodóképességének köszönhetően mára már a családi házak első számú kedvence lett. Dekoratív és kiválóan felszerelhető mind egyenes, illetve ferde felületekre egyaránt.


A szalagfüggönyök karnisa 45 x 25 mm-es, a RAL színskála színeire színterezhető vagy a „renolit” fóliázásnál használt rengeteg színre fóliázható, úgynevezett húzott alumínium-profil.


Lamelláinak mérete alapesetben 127 mm szélesek, de kérhető 89 mm-es, illetve 63-mm szélességben is. Anyaga lehet pvc, illetve textil alapú, amely egy szennytaszító anyaggal van ellátva.


A lamellákat zsinór fogja össze, illetve nehezék van beépítve az aljába a könnyebb kezelhetőség és a „szép” függőleges lógás érdekében.


A színválasztás terén közel 10 féle anyag és közel 100 féle színből válogathatunk a legvilágosabbtól a legsötétebb színekig, hogy megtalálhassuk az otthonunk harmóniájához legmegfelelőbb színvilágot.


A lamellák kezelése a gyöngylánccal, illetve zsinórral történik, ahol a zsinór a szalagok elhúzásáról gondoskodik, míg a gyöngylánc a szalagok forgatásáról (a másik esetben lehet motoros irányítású). 


A szalaggyűjtés történhet a kezelő melletti oldalra vagy a másik oldalra, illetve egy vagy két oldalra.

 

Előnyei:

  • nagy színtartósságú
  • ívelt, illetve ferde felületekhez is alkalmas
  • könnyű kezelhetőség
  • könnyű és egyszerű megjelenés
  • nagy színválaszték
  • térelválasztóként is használható
  • motoros kivitelben is rendelhető (fali kapcsolóval vagy távirányítóval)

 

Keressen minket bizalommal!

 

2011 ÁrnyHouse árnyékolástechnika - Szalagfüggöny
Powered by Joomla 1.7 Templates