ÁrnyHouse Partnerek

 

A következő megbízható és minőségi termékeket szállító partnerekkel dolgozunk együtt álmai redőnyeink és árnyékolástechnikai eazközeinek megvalósítása érdekében:

R-M Logisztika Kft.

R-M Logisztika Kft. „Megbízhatóság, jó minőség, teljes körű termékdokumentáció = versenyelőny a vevőink számára. Szakembereink fejlesztéseinek eredményei által, folyamatos újdonságokat, a kor igényeinek megfelelő alapanyagokat és alkatrészeket tudunk forgalomba hozni. Magas színvonalú raktárkészletünk garanciát jelent partnereink számára, amellyel biztosítani tudjuk a gyors,pontos hiány mentes kiszolgálást.”  (R-M Logisztika Kft.) Antal és Antal Kft.

Antal és Antal Kft. „Alapanyagainkat és termékeink fő szerkezeti elemeit a világ és Európa élvonalába tartózó gyártóktól vásároljuk. Fő profilunk a külső és belső árnyékolástechnikai termékek.” (Antal és Antal Kft.)Rf-Solutions Hungary Kft. 

Rf-Solution Hungary Kft

„Az RF-Solutions Hungary Kft. a német Rojaflex termékek hivatalos vezérképviselete. Céljaink: kiváló mínőségű termék, magas színvonalú szolgáltatás, Rojaflex életérzés…” (Rojaflex)Portos Hungary Kft.

Portos Hungary Kft

„Alapítása óta cégünk a kiváló minőség, valamint a kedvező ár-érték arány következtében folyamatosan fejlődik.” (Portos)Atenád Kft.

Atenád Kft

„Mi büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország meghatározó redőny gyártó és nagykereskedő cégeként rendszerint innovatív megoldásokat, újdonságokat hozunk az árnyékolástechnika piacra, melyek minden igényt kielégítenek.” (Atenád)Roll-Lamell Kft.

Roll-Lamell Kft

„Világszínvonalú termékeink minden felhasználó számára minőséget és megbízhatóságot jelentenek, melyet az Umbroll márkanév fémjelez. Szerintünk elengedhetetlen a folyamatos innováció, ezért tovább folytatjuk a fejlesztéseket, melynek köszönhetően egyre modernebb, kényelmesebben használható és hatékony árnyékolókat gyárthatunk.” (Roll-lamell)Smart-Home

Smart home„A SMART HOME gyártója több mint 10 éve árnyékolástechnikai motorok és vezérlőelemek széles választékával számtalan lehetőséget kínál a biztonsági rácsok, garázskapuk, redőnyök, roletták, napellenzők és zsaluziák elektromos mozgatására, automatizálására. Az általuk használt élenjáró technológiának és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően termékeink már világszerte népszerűek.” (Smart-home)Somfy Kft.

Somfy Kft

„Intelligens megoldások: motorok és vezérlések otthona automatizálásához. Mintegy 400 mérnök tevékenykedik minden nap azon, hogy újabb fejlesztéseiknek köszönhetően kényelmes és biztonságos otthonban élhessünk. Minden évben közel 400 szabadalom kerül bejegyzésre az itt dolgozók alkotásvágyából, melynek célja a kellemes élet kialakítása. A Somfy Tahoma otthonautomatizálási rendszere például távolról is működtetheti otthona berendezéseit néhány gombnyomással.” (Somfy) 


 

A minőség adott, már csak az Ön elképzeléseivel kell találkoznia, amit vállalkozásunk meg is valósít Önnek.

2011 ÁrnyHouse árnyékolástechnika - ÁrnyHouse Partnerek
Powered by Joomla 1.7 Templates